Μουρίνιο και Κουαρδιόλα μεταφέρουν την κόντρα τους στο Μάντσεστερ.


Η Ισπανική κόντρα (ελέω Ρεάλ και Μπάρτσα) των 2 κορυφαίων προπονητών στον κόσμο Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Κουαρδιόλα μεταφέρεται τώρα στην πόλη του Μάντσεστερ.

Σύμφωνα λοιπόν, με έντονες φήμες που κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια του Μάντσεστερ και οι οποίες δεν αμφισβητούνται από κανένα, αντιθέτως επιβεβαιώνονται .. [ποτέ δεν υπήρξε φωτιά χωρίς να υπάρξει καπνός]...
Ο Μουρίνιο αναλαμβάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν με τις ευλογίες του Σερ Άλεξ Φέρκιουσον ο οποίος τον έχει ήδη χρήση σαν τον άξιο συνεχιστή και αντικαταστάτη του κι ο Κουαρδιόλα την Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος ήλθε σε κρυφή προσωπική συμφωνία με τους Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας του Σίτι.

Ο Σερ Άλεξ μιλώντας για τον Μουρίνιο, δήλωσε «Μπορεί να προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν πρόκειται να αρχίσω τέτοια συζήτηση για το τι θα γίνει στο σύλλογό μας στο μέλλον», φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο Φέργκιουσον, για να προσθέσει πως ο ίδιος δεν θα είναι «για πάντα στον πάγκο» του «Old Trafford».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορεί να πάρει στα χέρια του οποιαδήποτε ομάδα. Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν κάποιον που δεν έχει καθίσει σε πάγκο σε σημαντικά μας. Αν δει κανείς την προσωπικότητά του και την αναλύσει θα δει πως έχει ότι χρειάζεται. Το πόσα τρόπαια έχει κερδίσει είναι τρομερό, Είναι 20 χρόνια νεότερός μου και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μπορεί να προσθέσει άλλα 42 κύπελλα. Είναι φανταστικό»

Αν αυτά τα δύο συγκεκριμένα σενάρια επιβεβαιωθούν  τότε οι δυο κορυφαίοι προπονητές στον κόσμο θα τεθούν αντιμέτωποι από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την συγκεκριμένη εξέλιξη καθ ότι είναι σε όλους μας γνωστός ο ποδοσφαιρικός ανταγωνισμός των δυο κορυφαίων προπονητών.
Λέτε να τους ακολουθήσουν κι ο Κριστιάνο με τον Μέσι?
Ίδωμεν.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ