Η πραγματικότητα του ... τραυματισμού του Αίλτον Αλμέιδα...


Απόλυτα τεκμηριωμένη η ενημέρωση της ιστοσελίδας ΑΠΟΕΛ1926, σε σχέση με την "αναχώρηση" Αίλτον Αλμέιδα, γι αυτό και έχουμε υποχρέωση να σας την μεταφέρουμε αυτούσια. 
Kapouti: Ευχαριστούμε για την απόλυτα τεκμηριωμένη ενημέρωση και που μας ανοίξατε επιτέλους τα μάτια, γύρω από το θέμα Αίλτον Αλμέιδα. 
Τώρα εξηγούνται τα τόσα ανεξήγητα φαινόμενα που συνέβαιναν τόσο καιρό, και αυτό που μένει, είναι η Πίκρα, η Απογοήτευση, αλλά κυρίως η κοροϊδία από ΟΛΟΥΣ προς τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που έτρεχε μέσα στο κατακαλόκαιρο να γεμίσει το κάστρο ΓΣΠ με ομάδες της σειράς.
Είστε ΟΛΟΙ (Διοίκηση & Τεχνική ηγεσία) υπεύθυνοι για τον εμπαιγμό του κόσμου και τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό.
Εδώ πλέων φαίνεται πεντακάθαρα το πόσο δίκαιο είχαν όλοι οι "μούρμουροι" φίλαθλοι του Αποέλ, κυρίως αυτοί που έγραφαν στα διαδικτυακά παράθυρα καταντώντας 'γραφικοί'.
Το ευρωπαϊκό όνειρο έσβησε νωρίς, το πρωτάθλημα ξεκινά εν μέσω μεγάλης δυσπιστίας και η ομοιογένεια της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ σκορπίστηκε στους 5 ανέμους. 
Νίκη στο Παραλίμνη = Φως στην άκρη του Τούνελ.... οτιδήποτε άλλο, θα είναι σκέτη καταστροφή. Πιο κάτω ακολουθεί το άρθρο....

 03/09/2012 14:40

Η πραγματικότητα του ...τραυματισμού του Αίλτον Αλμέιδα...
Με αφορμή τον τραυματισμό ...μετά την προπόνηση του Αίλτον Αλμέιδα και στη συνέχεια με τα γνωστά συμβάντα της μεταγραφής του στους Τσετσένους της Τέρεκ Γκρόζνι έχει φουντώσει η σεναρολογία και οι διάφορες απόψεις που εκφράζονται δικαιολογημένα από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ γύρω από τα συμβάντα.
Η Διοίκηση και η Τεχνική ηγεσία τηρούν σιγή ιχθύως όπως πάντα και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει γνώση των πραγματικών γεγονότων και προβαίνει σε εικασίες πολλές φορές πλάθωντας και ολόκληρα σενάρια.
Η ιστοσελίδα είχε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον ...τραυματισμό του Αλμέιδα αλλά το ομολογούμε δεν μπορέσαμε, όπως και κανένας άλλος άλλωστε να εξακριβώσει μετά βεβαιότητας τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνο το βράδυ της 1ης Αυγούστου.
Έκτοτε και μέρα με τη μέρα ξετυλίγαμε το μυστήριο με διάφορες πληροφορίες που συλλέγαμε και τις οποίες δεν μπορούσαμε να δημοσιοποιήσουμε διότι δεν είμαστε βέβαιοι για την εγκυρότητα τους.
Τελικά τίποτε δεν μένει κρυφό και σήμερα σας αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα.Ας δούμε τα σημαντικότερα στοιχεία:

- Στις 30 Ιουλίου έγινε η πρώτη διερευνητική επίσημη κρούση για τον ποδοσφαιριστή από τους Τσετσένους της Τέρεκ. Ο Αλμέιδα αμέσως σκέφτηκε το μέλλον του αγωνιστικά αλλά κυρίως οικονομικά...
- Στην προπόνηση της 1ης Αυγούστου και μετά το τέλος της, παίζοντας μόνος με την μπάλα είχε ένα επιπόλαιο ...τραυματισμό.
- Την επόμενη ημέρα και χωρίς να φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του δηλώνεται ότι έπαθε κάκωση του έσω πλαγίου συνδέσμου.
- Στο μεταξύ, οι της Τέρεκ ενημερώνονται από το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για το συμβάν και τους διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά μέχρις ότου αποφασίσει η Διοίκηση και ο προπονητής θα παρουσιάζεται ...τραυματίας.
- Ακολουθεί συζήτηση του Αλμέιδα με τον Ιβάν και με διοικητικά στελέχη. Ο ίδιος είναι κατηγορηματικός. Θέλει να φύγει. Ο Ιβάν και η Διοίκηση δεν το επιθυμούν και προσπαθούν να τον μεταπείσουν αλλά μάταια.
- Τελικά αποφασίζεται να μην συμμετάσχει σε αγώνες της ομάδας αφού ούτε και ο ίδιος δεχόταν κάτι τέτοιο προκειμένου να αποφύγει πραγματικά κάποιο τραυματισμό...
- Το όλο θέμα αποφασίζεται να εξεταστεί μετά τους αγώνες με την Μπακού και όλοι εύχονται να περάσουμε στους ομίλους που το θεωρούσαν άλλωστε δεδομένο και να πείσουν τον Αίλτον να παραμείνει με το κίνητρο της προβολής που θα είχε μέσα από τη νέα Ευρωπαική πορεία. Ο ποδοσφαιριστής δεν το δέχεται αλλά όλοι στο ΑΠΟΕΛ κάνουν ότι μπορούν να τον πείσουν...
- 30 Αυγούστου, έρχεται ο αποκλεισμός σοκ από τους αζέρους και ο Αίλτον δεν συζητά το ενδεχόμενο παραμονής του παρά τις προσπάθειες του Ιβάν και της Διοίκησης που δεν τους έφτανε ο αποκλεισμός ήταν αναπόφευκτη και η απώλεια του πιο ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.
- Ο αποκλεισμός από την Μπακού ήταν καταστροφικός, διότι οι αρμόδιοι αν περνούσαμε στους ομίλους και ο κόσμος ήταν στα χάι του θα δεχόταν πιο εύκολα και την αποχώρηση του Αίλτον με την επίσημη δέσμευση της Διοίκησης για ισάξιο αντικαταστάτη του.
- Ήρθαν στο τέλος όλα ανάποδα και ο Αίλτον δεν συζητούσε με τίποτε παραμονή του παρά τις προσπάθειες του Ιβάν και του Προέδρου να τον μεταπείσουν στις 31 Αυγούστου.
- Την ίδια μέρα είναι δεδομένη η αποχώρηση του. Γίνονται ύστατες αλλά σπασμοδικές προσπάθεις για εξεύρεση του αντικαταστάτη για να χρυσωθεί το χάπι του αποκλεισμού και της φυγής του και για να μετριαστούν τυχόν αντιδράσεις των οπαδών αλλά παίκτη δεν βρίσκουν.
- 2 Σεπτεμβρίου και αφού ο Αίλτον έχει ήδη προσύμφωνο με την Τέρεκ...σκάει η βόμβα.
- 3 Σεπτεμβρίου ο μέχρι πρότινος και για ένα μήνα τραυματισμένος Αλμέιδα φεύγει για Ρωσία και ετοιμάζεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη νέα ομάδα του.
Έτσι ...παίχθηκε η ιστορία του ...τραυματισμού και ήταν ένα θρίλερ για όλους ειδικότερα μετά τον αποκλεισμό.
Παρόλα αυτά οι ευθύνες όλων τεράστιες αφού θα έπρεπε να είχαν βρει τον αντικαταστάτη του παίκτη και είτε προκρινόμαστε είτε όχι να ανακοίνωναν το νέο απ'οκτημα και να παραχωρούσαν τον Αίλτον μια και δεν συζητούσε την παραμονή του.
- Ρίσκαραν όμως οι αρμόδιοι, πίστεψαν αβάσιμα πως θα τον μετέπειθαν αλλά ...έχασαν αφού δεν τους βγήκε το ρίσκο.
Περισσότερο όμως έχασε η ομάδα και αυτό είναι αδιανόητο και ασυγχώρητο.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ