ΠΑΤΑΤΑ ΟΦΤΗ

Η μεγάλη κυρία επιχειρηματίας, απολύει όσους υπαλλήλους πιστεύει ότι δεν την τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές. Διακόπτει επίσης και τις εμπορικές συνεργασίες της, με εμπόρους που δεν την ψήφησαν. Το συμπεθεριό με τον Παπά, δεν σου εξασφαλίζει και τον παράδεισο. Σόρρυ!
Αντωνάκη Σαμαρά, εγγονέ της Πηνελόπης Δέλτα, περιμένεις να καταρρεύσει ο Γιώργος Παπανδρέου για να επωφεληθείς? Είσαι ένας εκμεταλλευτής. Ο Γιώργος όμως είχε τον ΑΣΣΟ του Βαγγέλη στο μανίκι.
Για το μόνο τσιημέντομα που ενδιαφέρεται ο Χρουτσιόφκιας είναι το τσιημέντομα του κουμμουνισμού στην Κύπρο. Ας ώψονται οι αίτιοι που μας φόρτωσαν τούντο πανωφόρι πάστους νώμους μας.
Για πού το βάλατε ορέ χόχοι? Ακούς εκεί ‘ομαδική παραίτηση του συμβουλίου? Περαστικά σας κι από χρόνου. Χριστάκη μ’ ακούς? Ο Καζακαίος θα σε κάνει λιώμα.
Είχαμε δεν είχαμε, θα πάρουμε και δώρο για τη νύφη μας. Καλώς όρισες κορίτσι μου στο Ευαγορέικο. Ευτυχώς που ο μικρός αργεί.
Ταξιδάκι αναψυχής για την ομάδα μας. Ο Αποέλ πάει στην Κορυτσά για να παίξει με την τοπική ομάδα. Από την Αλβανία λοιπόν, ξεκινά το φετινό μας Ευρωπαϊκό όνειρο.
Το kerkida.net κατάντησε πολύυυυ σπαστικό με τις ουρανοκατέβατες διαφημίσεις του. Έλεος ρε παιδιά έλεος, μας διώχνετε, δεν το καταλαβαίνετε?
Φέτος πάμε Πρωταρά, μας άρεσε πολύ η διαφήμιση του Δήμου Παραλιμνίου για τo κάλεσμα στον κόσμο για τις φετινές του διακοπές. ΠΑΜΕε Πρωταρά!
Βάλτο μαξιλάρι στο πρόσωπο, και την σφαίρα στη θαλάμη…
Ο Χριστόφιας ετοιμάζεται να αναγνωρίσει το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου – Ερτζιάν.  Πενήντα χιλιάδες έποικοι, σταθμισμένη ψήφος… ‘’Και Θέλει είσθαι η εσχάτη πλάνη χειροτέρα της πρώτης’’
Υπομονή κ. Γιώργο Παπανδρέου, σε σένα έλαχε ο άχαρος κλήρος να βγάλεις την χώρα από το βούρκο της καταστροφής. Δυστυχώς το τίμημα είναι φοβερά μεγάλο, σε πολιτικό, κομματικό, ακόμα και οικογενειακό επίπεδο. Κουράγιο Άρχοντα!
Φάνο, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου… θα καταλάβεις με τον καιρό.
Το stand-by δεν θα ‘’τρωει’’ ρεύμα… το one night stand θα τρώει?
Γιατί δεν ανανέωσα με το ΑΠΟΕΛ, προσπαθεί να μας πει ο Σκοπιανός κύριος Μπόμαν Γκριτσιάροφ. Αν σε θέλαμε κύριε… θα σε κρατούσαμε, γι αυτό μην το ψάχνεις, δεν μας κάνεις. Άνεμο στη βράκα σου κι αέρα στα πανιά σου.

Δια μέσου των αιώνων Έλληνες παραμείναμε και Έλληνες θα παραμείνωμεν, Εθνάρχης Μακἀριος.

Ο κύριος Στάθης Αλωνεύτης πάει Κέρκυρα? Μα Σταθάκη μου, η Λεμεσός λέγεται και Κέρκυρα?

Τρέχετε που τρέχετε στο Άγιων Όρος, κάντε μας τη χάρη, Μείνετε εκεί, δεν θα μας λείψετε καθόλου. Αλλά ούτε μέχρι την μεγάλη πύλη δεν είστε ικανοί να φτάσετε. Ψεύτες, Δολοπλόκοι, Υποκριτές, Αχάριστοι, Γλείφτες του ποδόγυρου του φουστανιού της κυρίας.

50 / 50 Απολαυστικά τα νέα επεισόδια, ευχαριστούμε το ΜΕΓΑλο κανάλι.

Αίσχος και ντροπή, για αυτούς που δημιούργησαν το διαδικτυακό γκρουπ ‘’έξω οι Κύπριοι από την Ελλάδα. ΝΤΡΟΠΗ!

Κάρογιαν, άσε τα κλαψουρίσματα και τις γύρες στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα, σε επήρανε όλοι χαμπάρι. Κανείς δεν σε παίρνει πια στα σοβαρά. Δεν περνά πλέων η Μπογιά σου.

Πρέπει να ντρέπονται μερικοί-μερικοί να αποκαλούνται ‘Συνάδελφοι’ τς-τς συνάδελφοι, λέμε τώρα.

Αν γίνει τελικά η ενοποίηση των δυο αθλητικών σωματίων της Αραδίππου, του Ερμή και της Ομόνοιας, και γίνουν ένα, γλυτώνει τη διαβάθμιση η Α Ε Πάφου?

Είναι κρίμα να αναπολούμε την Δικτατορία ή τη Βασιλεία για να βγει η Ελλάδα από την κρίση, είναι αμαρτία και έγκλημα μεγάλο, έλα όμως που ίσως και να είναι τελικά και η μόνη επιλογή σωτηρίας της Ελλάδας μας.

‘’ή Φεύγεις ή Φεύγεις’’ το πιασε το υπονοούμενο ο Ζιβανάρης και την κοπάνισε από το συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το μόνο που μένει πια, είναι να γυρίσει και τις μετοχές που έχει, στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Τις μετοχές τις απόκτησε με δόλιο τρόπο, δεν είναι δίκες του και ούτε και πλήρωσε λεφτά από την τσέπη του για να τις απόκτηση. Γιώργο ΑΠΕΓΗΤΕ μίλα.

Άλεξ Φέργκιουσον, μετά από τον τίτλο του ΣΕΡ που τον τίμησε η Βασίλισσα της Αγγλίας, πάει τώρα να γίνει και Λόρδος ‘’Lord Ferguson!’’ Χίλια μπράβο, αξίζεις.

Μάτια που δεν βλέπονται… γρήγορα λησμονιούνται. Λέμε τώρα! Περί άλλα Τυρβάζεις..

Πρόεδρος διάλυσης "Πρόεδρο διάλυσης κι όχι λύσης" αποκαλεί τον Χριστόφια, ο Αρχιεπίσκοπος μας. Πέστα Χρυσόστομε.

Τη σήκωσε τελικά την Έμιλυ του ο Αγγέλου και μαζί σήκωσαν και το κύπελλο του νικητή στον τελικό τουdancing with the stars. Μπράβο τους, είναι άξιοι, η συνολική τους παρουσία ήταν καταπληκτική. Χόρεψαν καταπληκτικά σε όλα τα lives. Εμείς στηρίζαμε ΝΑΝΤΙΑ Μπουλέ ,σε όλο το διαγωνισμό, αλλά στο τελικό θέλαμε Μαρτάκη. Τέ/σπα, Μπράβο στον Αργύρη και στην Έμιλυ.
Σπανός, είναι αυτός που δεν έχει καθόλου τρίχες στο δέρμα του ή ελάχιστες. Σπανός είναι κι ο στείρος, ο άσφαιρος, ο άκαρπος,  ο κουφός, ο άσπορος, ο ανίκανος να κάνει παιδιά. Αυτή είναι κι η δικιά σου η τιμωρία ΡΕ σπανέ. Μπορεί να φοράς παντελόνια, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και άνδρας. Θα ‘ρθει και η δικιά σου η σειρά.
Ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον Παναγιώτη Πετράκη αν είναι σε κάποια σχέση, κι αυτός απάντησε, Ναι είμαι σε μια σχέση εδώ και 2 χρόνια. Σε τι σχέση? Όμως δεν μας είπες, αποκαλύψου Παναγιότατη, όλοι γνωρίζουν για την ΓΚΕΙ σχέση σου. (σε άλλο άρθρο της ιστοσελίδας μας γράψαμε κάποτε για -Της Ελλάδος τα ‘παιδιά’-
Η Έρρικα ήταν όλα τα λεφτά στον ψεσινό τελικό του Dancing with the stars . Κορμάρα θεϊκή σε ρυθμούς Σακίρας.
Χώρισε κι η Θέα Χριστοδουλίδου Λάμνισου… ευτυχώς για να γλυτώσουμε και από αυτό το ‘Λάμνισου’ δεν μας άρεσε ποτέ.
Αναστασία, χάθηκες.
Τελειώνει και το dancing with the stars , η στείλει ψηφίζει Μαρτάκη, τέλειο ζευγάρι με την Μαρία.
Τριήμερο του κατακλυσμού, σκέτη απόλαυση η Αγία Νάπα. Ο Κουρκούλλης ψες έδωσε ρέστα στο Χαμελέων κλαμπ, μαζί με την Κέλη του.
Αυτά που κοροϊδεύεις… τα λούζεσαι.
Ο αγαπητικός της βασιλοπούλας, ο μΑΜΙΑΣ της κακομαθημένης πλουσιότερης κόρης, αλλάζει πόλη, αλλάζει (γυρίζει) δουλειά… τώρα να δούμε αν θα τον αλλάξει κι αυτόν η γκόμενα.
Το σκουλούτζιην όσπου εν μες στο κολότζιην, φοάται να φκει έξω. Νομίζει εν έσιη αλλον φαή να φάει. Όσπου τζιε λίφκει το κολότζιη τζι αναγκαστικά τρυπάτο, μόλις όμως φκει έξω… βλέπει ένα χωράφι γεμάτο με κολότζια.
Κυριάκο Ιωάννου σε ευχαριστούμε για τη νίκη και το μετάλλιο στα 2,28. ΜΟΝΟ εσύ εκπροσωπείς επάξια την Κύπρο.
Όσο για σένα Σαββάκη με το πράσινο βρακάκι, ειλικρινά σε λυπάμαι, γιατί πρέπει να πάθεις αυτά που θα πάθεις για να μάθεις. Δεν καταλαβαίνεις εσύ αλλιώς. Βασιλιά του παρασκηνίου σε ονόμασαν. Θα φύγει το χάλι κάτω από τα πόδια σου, όλα εν καιρώ.
Τελικά λειτουργά ακόμα μια μητρόπολη του Ακελ μέσα στο ΔΗΚΟ, με Δεσπότη τον Φωτίου. Γιατί έχεις έτσι λεβέντες δίπλα σου Μάριε? Σε έχει υποσκάψει και δεν το έχεις πάρει ακόμα είδηση. Στο τέλος Αρμενάκι μου θα μείνεις ΜΟΝΟΣ.
Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας, Ο Μικρός Χίτλερ. Μα Έσειες έτσι δύναμη ΡΕ κοντέ? Φύλαξε την γιατί θα σου χρειαστεί. Το κάθε πράμα στην ώρα του.
Ο Δώρος Αντωνίου σαν αρχιδημιζαδόρος που είναι? Δεν έχει καμιά θέση στα διοικητικά του Απόλλωνα Λεμεσού. Νίκο Κίρζη, πάρε την ομάδα στα χέρια σου και άστα κούτζια. Μόνο εσύ είσαι ικανός.
Ο Αποστάτης πρώτος το λίθο βαλέτω… Αρμάνι? Αν πεις αλεύρι, ο Αρχιεπίσκοπος σε γυρεύει. Αρμάνι Παραιτήσου ΤΩΡΑ!
Ομοφυλόφιλε Γενικέ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου. ΑΧΑΠΑΡΕ! Έφαες τζιε έσπασες που τες μίζες της Ρόδου τζιε τα έβαλες με τον απλό και τίμιο κόσμο? Χαραμοφάη, τρισκατάρατε, καταραμένε.
Πρωταράς και Αγία Νάπα καλωσορίζουν τον Λευκωσιάτικο κόσμο για το εορταστικό τριήμερο του κατακλυσμού.
Έχει 9 ο μήνας και μεγάλη ξενοδοχειακή εταιρεία του νησιού, δεν έχει πληρώσει ακόμη τους μισθούς του προσωπικού της για τον προηγούμενο μήνα. Σήμερα δε συσκέφτηκαν με τις συντεχνίες κατά πόσον τους παίρνει να πληρώσουν την επόμενη εργάσιμη μέρα που είναι η Τρίτη 14/6/11. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο, δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει.
Ο αγαπημένος της στήλης Ντομινίκ Στρος Καν, εμφανίστηκε σήμερα ενώπιων του Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης όπου και δήλωσε αθώος στις καταγγελίες που έχει εναντίον του, για βιασμό μιας καμαριέρας. Η δίκη του θα γίνει όταν θα έρθουν οι Γαλλικές εκλογές.
Κατανοώ την αγωνία των εργαζομένων στην Άλφα Τράπεζα (κεντρικά), ειδικά αυτούς του 4ου. Παιδιά, κουράγιο κι η κάθαρση ξεκίνησε εδώ και μέρες. Υπομονή διότι οι μεγάλοι οργανισμοί και εταιρείες είναι σαν την Λερναία Ύδρα καμιά φορά…. Έναν τρως? Δύο ξεπετιούνται.
Ευτυχώς που ο Αρχιεπίσκοπος μας δεν έκλεισε την ΚΕΟ. Τι θα κάναμε μετά χωρίς την αγαπημένη μας μπύρα?
Κ. Κωνσταντίνου του Πολίτη, Θα το φας το κεφάλι σου όπως πας, Αλήτη με δίχως μάνα και δίχως σπίτι.
Η Στήλη χαιρετίζει τον σεβάσμιο γέροντα Νείλο της ιεράς μονής του Αγίου Γεωργίου του Σύμβουλα.
Γιατί ρε Αποελλίστες μου διαλύσατε την μπουτίκ των χΟμονοιατών στο ΓΣΠ? Γιατί? Αν αύριο κατεβούν κι αυτοί για αντίποινα και μας κάνουν πλακάκια, το κόσμημα μας, την δικιά μας την μπουτίκ? Ποιός τους σταματά? Σε μεγάλες μπελάδες βλέπω να μας οδηγά αυτή η κόντρα και η αιώνια έχθρα με τις αλληλοκαταστροφές.
Ξενοδοχείο Νάπα Πλάζα, τα σκουπίδια σου έχουν φτάσει μέχρι την κεντρική πλατεία… ντροπής πράματα Δήμαρχε να μην τα βλέπεις. Έχουν κλείσει την είσοδο για την εκκλησία.
Δήμαρχε, φύγε τις πλαστικές καρέκλες από την πλατεία της Αγίας Νάπας, μια καλή ιδέα ίσως να είναι οι θεατρικές του σκηνοθέτη.
Έφυγε ο ηθοποιός Λέανδρος Παναγιωτίδης… στα 65 σου χρόνια, σε πρόδωσε η καρδιά σου αγαπητέ Λέανδρε. Σου εύχομαι καλό ταξίδι, τιμή μου που σε γνώρισα προσωπικά.
Σουβλάκι με Σούσιη, Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι, είναι επικίνδυνο. Αηδιάζει τον εγκέφαλο και προκαλεί παράλυση της νοημοσύνης μας.
Ο Μακρίδης της χΟμόνοιας είναι ευχαριστημένος, λέει, που έκανε υποχώρηση στη μισθοδοσία του από τον ακελικό σύλλογο… άντε και σύντομα στα καφενεία τις Κυριακές να πουλάς την Χαραυγή. Όσα αρνιά είναι έξω από το μαντρί τα τρώει ο κακός ο λύκος Κωστάκη μου.
Ο Κάρογιαν πείρε το ντουφέκι και τακ-τακ-τακ έκανε κομματικές εκκαθαρίσεις. Άρχισαν όμως να βαρούν πένθιμα τα σήμαντρα… για ποιον κτυπά η καμπάνα Μάριε? Αρμάνι ετοιμάσου, ήρθε η σειρά σου, τώρα να δούμε που θα σε εγκαταλείψει κι εσένα η Ροτίκα.
Μάικ Τύμβιε, η στήλη συμμερίζεται όλα όσα λες.
Οι ομοφυλόφιλοι συγκεντρώνονται τα μεσημέρια στον πάνω-πάνω όροφο και παίζουν πιλόττα με τους οδηγούς.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, 4,354 συμπατριώτες μας, δηλαδή το 1,08% των ψηφοφόρων μας, ψήφησαν το Ε.Λ.Α.Μ. και είναι μόνο η αρχή.
Έτσι τα θέλει ο κόλος σου κύριε Μικρέ Ένοχε. Κρυπτό ομοφυλόφιλος όπως ήσουν τόσα χρόνια, λογικό ήταν να σε εγκαταλείψει κι η A' κυρία . Εμπρός αποκαλύψου γιατί θα σε αποκαλύψουν τα γεγονότα που έρχονται… και τότε? Ούτε το Άγιο Όρος σε σώζει ούτε το ψαλτήρι.
Χρύσανθε Τσουρούλλη, πανικόβαλες τον κόσμο με τον τίτλο της αποψινής σου εκπομπής 60 λεπτά. Χαλαρά, κανούν μας τα βάσανα μας μεν μας φορτώνεις Τζια άλλον άγχος.
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλή η ιδέα των Ζιβανάρη και Πετρίδη να ανακατωθούν με το συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Σύνεση και Ψυχραιμία παρακαλώ πολύ. Όχι όσα περιπαίζουμε τους άλλους, να μας εύρουν έσσο μας τώρα.
Στην Ορόκλινη ή Βορόκλινη όπως την αποκαλούν στην τοπική τους γλώσσα οι αυτόχθονες κάτοικοι, έχουν αναρτήσει μια τεραστίων διαστάσεων ταμπέλλα με τη λέξη Βορόκλινη, όπως αυτήν που έχουν στο Χόλυγουντ… Τα χολιγουντιανά ντερτίπια σας μαράνανε… τρομάρα σας
Μειώνει την προσωπική του φρουρά ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομοίρου.… Ο κύριος Φάνος έσιη πιο πολλούς σου κύριε Γιαννάκη.
Καλός τον τζιέ τον κύριο Νιόπλια. Το ένοχο παναθηναϊκό σου παρελθόν, δεν με αφήνει να σε καλωσορίσω από καρκιάς. Σου εύχομαι καλή τύχη και ας μιλήσουν τα έργα σου.

Ο Νέος Προέδρος της Κυπριακής Βουλής, στον Θρόνο / έδρανο του Προέδρου της Βούλης, ανάλαβε σήμερα τα νέα του καθήκοντα. 
Γιαννάκης Ομήρου, Μπράβο μάστρε, και εις ανώτερα! Κρίμας που χάσαμε το τραπέζι με τον φίλο μας τον Γιώργο Ππάσιο. Δεν θα έχεις χρόνο για μας πια!
Ζαχαρίας Κουλίας, Για σου Ζάχο, είσαι λεβέντης! Είσαι ένα Κόμμα μόνος σου. Τ' Αρμενάκι θα μείνει με το απόκομμα, ίσως στο τέλος να γυρίση στα λαχματζιούκ.
Συνελήφθη ο Ράτκο Μλάντιντς, {Σέρβος Στρατηγός & Χριστιανός Ορθόδοξος} ο οποίος κατηγορείται για σφαγές μουσουλμάνων στην Σρεμπρένιτσα μεταξύ 1992-95, μας λένε όλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων… Άντε σειρά να παίρνει κι ο ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ, όχι δυο μετρά και δυο σταθμά, έτσι? Έτσι!. Ο Ντενκτάς ευθύνεται για τον θάνατο 5,000 Ελλήνων της Κύπρου, για την εξαφάνιση 1,350 αγνοουμένων Ελλήνων και Κυπρίων, επίσης για την αρπαγή του 38% του Κυπριακού εδάφους, καθώς και για το ξεσπίτωμα 200,000 προσφύγων από τις πατρογονικές τους εστίες, και άλλα πολλά εγκλήματα, κατά την Τουρκική εισβολή του 1974 κι ακόμη πιο πριν.
Γραφείο Ευημερίας, άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε λειτουργός του γραφείου ευημερίας μας λένε οι σημερινές ειδήσεις… Εν Ούλλοι τους, οι λειτουργοί του συγκεκριμένου γραφείου που θέλουν ξύλο, γιατί εν ούλλοι τους χαραμοφάηδες του πόνου του κοσμάκη. Μακάρι να σας ανοίξουν και τα κεφάλια.
Ο Μάριος Χαννίδης, πάει για υπουργός, μας πληροφορεί το ‘’μαύρο πρόβατο’’. Θα τον παρασημοφόρηση με το υπουργιλλίκκη ο Δικωμήτης με ημερομηνία λήξης 2013. Χαννίδη-Χαννίδη, είσαι εδώ? Όσα πρόβατα εν έξω που το μαντρί… τρώει τα ο κακός ο λύκος, μην το ξεχνάς. Αν ήθελε ο Δικωμήτης με ημερομηνία λήξης 2013, να σε φκάλει βουλευτή? Ήταν να σε φκάλει, όπως έκαμε με την Ειρηνιά.
Ε.ΛΑ.Μ. Έλα αγάπη μου ΕΛΑΜ να κάνουμε έναν Έλληνα ακόμα. 1,08% και είναι μόνο η αρχή, λέμε εμείς.
Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Δεν ξεχνάμε τους αγώνες σου στο ΔΗΚΟ. Ήσουν η σημαιοφόρος της ΝΕΔΗΚ στις παρελάσεις. Ο μακαρίτης ο  Σπύρος Κυπριανού ήταν κουμπάρος σου στο γάμο σου τον Α’. Στο ΡΙΚ μπήκες με την εύνοια του Σπύρου και του πρώην πεθερού σου. Ο Σχίζας γιατί σε ψήφισε? Ο Άνδρος σου εψήφισε σε? Κερασμένη μια σαλάτα του ΣΕΦ (γαρίδες, καβουροπόδαρα, σως κοκτέιλ) από την ιστοσελίδα μας.
Αυτοί οι Ευρωπαίοι Είναι τρελοί … περιμένουν από 1 χταπόδι να τους πει τον νικητή του τελικού του Ευρωπαϊκού κυπέλλου ανάμεσα σε Μάντσεστερ και Μπαρτσελόνα. Συνταγές για χταπόδι… καθιστό, κρασάτο, ξιδάτο… συνταγή για μέντιουμ δεν βρήκα πουθενά.
Ο Μουρίνιο είναι Χίτλερ… μας λέει ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Καλτερόν… και καλά κάνει λέμε εμείς, μονό που άργησε πολύ να διώξει αυτόν τον άσχετο τον Βαλτάνο. Η στήλη είναι μαζί σου κ. Μουρίνιο, γιατί είσαι σπέσιαλ και μοναδικός.
Η Μπαρτσελόνα έχει Μέσι (μας λένε), ε και? Χέστηκε η Φανού στο Νικητάρι, λέμε εμείς. Αν αυτοί έχουν Μέσι? Εμείς έχουμε Τσικαρίτο ή Τσιτσαρίτο. Έχουμε Ρούνη, έχουμε και κλαδευτήρια, άμα λάχει να πούμε. Το κύπελλο ΜΕΝΕΙ στο Νησί.
Εμείς ψηφίζουμε Πάντως, ψηφίΖουμε ''Βαλεντίνα Χριστοφόρου'' Παντού και Πάντα, Βαλεντίνα είσαι Χάρμα, παντώς καιρού που λαλούμεν.
Μάρκος Παγδατής, Δεν έχεις φιλοδοξία να φιλήσεις κανένα μετάλλιο? Τον ρωτά μια συνοδός στο τουρνουά Ρολάν Γκαρός του Παρισιού. Κι ο δικός μας ο μεγάλος Μάρκος απαντά, Έχω το σταυρουδάκι μου το βαφτιστικό για να φιλώ. Τελικά είσαι μονό για τη ''συμμετοχή'' στα διαφορά τουρνουά. Που πας κύριε Μάρκο?

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ