ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΛΟΥΣΙΟΙ

Η Νορβηγία είναι μια χώρα πλούσια σε κοιτάσματα φυσικού αερίου και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο μεγάλες παραγωγικές χώρες του κόσμου στην παραγωγή του φυσικού αερίου. Μέρος των κερδών της, από την εξόρυξη και την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου της, έχει μεταφερθεί μέσον των κοινωνικών παροχών της, προς στους πολίτες της, με αποτέλεσμα ο Νορβηγικός λαός να ευημερεί.

Η Νιγηρία
είναι κι αυτή μια χώρα με πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου κι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς στον τομέα αυτό στον κόσμο. Εκεί όμως ο κόσμος, δυστυχώς δεν ευημερεί, δεν έχει καν ούτε τα βασικά είδη επιβίωσης με αποτέλεσμα, ο λαός της Αφρικανικής αυτής χώρας, στην συντριπτική του πλειοψηφία του να λιμοκτονεί. Στην Νιγηρία, διαχρονικά οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις, λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο της χώρας, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα στον λαό τους.

Αυτές οι δύο συγκρίσεις γίνονται από την ιστοσελίδα μας για να αναφέρουμε ότι η ανακάλυψη φυσικού αέριου στην Κύπρο, δεν μας καθιστά αυτόματα και πλούσιους. Αντιθέτος θέλουμε και απαιτούμε σωστή διαχείριση και μετακύληση των κερδών μέσων των κοινωνικών παροχών στον Κυπριακό Λαό. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να απολαύσουμε τα ωφέλει από το φυσικό αέριο, σαν Λαός, σαν Κράτος και σαν Έθνος.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ