Aphrodite Hills: Εξαγορά μέσω Μάλτας και Cayman Islands

Μέσω εταιρειών-επενδυτικών οχημάτων προχωρούν οι οίκοι Invel και York

Aphrodite Hills: Εξαγορά μέσω Μάλτας και Cayman Islands

Μέσω εταιρειών-οχημάτων σε Μάλτα και Νήσους Κάυμαν θα γίνει η εξαγορά του τουριστικού θέρετρου Aphrodite Hills από τους επενδυτικούς οίκους Invel και York.
Σύμφωνα με την  Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού τέθηκε ενώπιον της προτεινόμενη εξαγορά του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών Aphrodite Holdings Ltd και Aphrodite Hills (Lakkos tou Frangou) Ltd από τις εταιρείες Prism Cayman L.P. και Alpha Lofos Malta Ltd αντίστοιχα.

H Prism Cayman L.P αποτελεί εταιρεία εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους των Νησιών Καϋμάν και έχει συσταθεί για να ενεργεί ως όχημα ειδικού σκοπού για την απόκτηση μετοχών της Aphrodite Holdings Ltd..

H Αlpha Lofos Malta Ltd αποτελεί εταιρεία εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Μάλτας και έχει συσταθεί για να ενεργεί ως όχημα για την απόκτηση μετοχών της Aphrodite Hills (Lakkos tou Frangou Ltd) .
Η Αlpha Lofos Malta Ltd αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Prism Cayman L.P.

Η Aphrodite Holdings Ltd αποτελεί επίσης εγγεγραμμένη στη Mάλτα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς: ανάπτυξη έκτασης γης στο τουριστικό θέρετρο Aphrodite Hills Resort, ανάπτυξη και πώληση ακινήτων συμπεριλαμβανομένων οικοπέδων, επαύλεων, διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, λειτουργία γηπέδου γκολφ και λέσχης, λειτουργία ξενοδοχείου πέντε αστέρων, λειτουργία ακαδημίας τένις και σπα υγείας, παροχή υπηρεσιών καθαρισμού λυμάτων και ασφάλειας για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Aphrodite Hills Resort, παροχή άλλων υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες ακινήτων συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης ακινήτων, διαχείρισης κατά τη διάρκεια των περιόδων που ο ιδιοκτήτης απουσιάζει, και τη διευκόλυνση της υπενοικίασης και μεταπώλησης ακινήτων και τέλος λειτουργία άλλων χωρών ψυχαγωγίας.

Η Aphrodite Hills (Lakkos tou Frangou) Ltd είναι εγγεγραμμένη στην Κυπριακή Δημοκρατία και οι κύριες δραστηριότητες της είναι η ανάπτυξη γκολφ και άλλων συναφών εγκαταστάσεων και η ανάπτυξη ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του διαχωρισμού γης σε οικόπεδα.

ΠΗΓΗ: e-kathimerini NEWSLETTER


Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ