Η κοπέλλα που χώρισε το σύντροφο της για να ζήσει με τις κούκλες της

«Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ…»

Άβυσσος η ψυχή των γυναικών! Η 30χρονη, April Brucker δηλώνει ότι χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, προκειμένου να ζήσει με τις μαριονέτες της για να τους δώσει τα καλύτερα!

Η γυναίκα που χώρισε το σύντροφό της για να ζήσει με τις κούκλες της 

Η γυναίκα από το Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ ξοδεύει περί τις 14.000 λίρες Αγγλίας ετησίως, προκειμένου να ικανοποιήσει τα… καπρίτσια των κούκλων της.

Η ίδια υποστηρίζει πως οι κούκλες της είναι «τα παιδιά» της, οπότε τους δίνει τα πάντα. Η τραγουδίστρια, μοντέλο και συγγραφέας λέει σημειώνει σχετικά: «Ναι, κοστίζουν πολύ, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα. Αν χρειαστεί, δεν θα έχω εγώ ρούχα-είμαι γονέας, τι να κάνω;».

Η 30χρονη γνώρισε τον μετέπειτα αρραβωνιαστικό της στη Νέα Υόρκη και όπως εκείνη διατείνεται, «δυστυχώς, ζήλευε τις κούκλες μου.


Όταν μάλιστα μου έθεσε το δίλημμα ‘ή εκείνες ή εγώ’, τότε χωρίσαμε. Εκείνες, δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ…».


kapouti.com

Comments

Popular posts from this blog

Το Καπούτι θα είναι τα "σύνορα" σε μια νέα Μόρφου

Τα Χριστούγεννα είναι για να συναντηθούμε και πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Η παραβολή του Άφρονος πλουσίου - Φάε, Πίε, Ευφραίνου