Σπουδαίοι ξένοι καλλιτέχνες που άφησαν τη τελευταία τους πνοή το 2014.

Το γνωστό μοντέλο από την Πολωνία, Anna Przybylska έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.
Η νεαρή καλλονή ήταν 35 χρονών και άφησε ορφανά τρία παιδιά, την Ολίβια 12 ετών, τον Σιμόν 9 ετών και τον Ζαν 3 ετών.

Ξένοι καλλιτέχνες που πέθαναν μέσα στο 2014

Σπουδαίοι ξένοι καλλιτέχνες άφησαν τη τελευταία τους πνοή το 2014.

 Ο θρύλος της μουσικής σκηνής Joe Cocker έδωσε μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο μάνατζερ του και η είδηση σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε η ηθοποιός που είχε χαρακτηριστεί ως η «Μέριλιν της Ιταλίας», η Βίρνα Λίζι.

Ο Πίνο Μάνγκο άφησε την τελευταία του πνοή στην σκηνή κατά την διάρκεια της συναυλίας του στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας. Κατά την διάρκεια της αγρυπνίας του, ο αδελφός του άτυχου 60χρονου τραγουδιστή έπαθε έμφραγμα, αφού δεν μπόρεσε ν' αντέξει την απώλεια του .

Στις 28 Αυγούστου η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής "Fashion Police", Joan Rivers υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές όμως έπαθε καρδιακή προσβολή,
σταμάτησε να αναπνέει κι "έπεσε" σε κώμα και κατέληξε.


«Έφυγε» από τη ζωή ο Κen Weathermax, που έπαιξε τον μικρό Pugsley, στην θρυλική σειρά Addams Family.

Ο καλλιτέχνης Acker Bilk, που έγινε γνωστός με το τραγούδι Stranger on the Shore πέθανε στα 85 του μέσα στο σπίτι του.

Τη τελευταία του πνοή άφησε και ο Wayne Static, ο frontman και κιθαρίστας της μέταλ μπάντας Static-X, που το πραγματικό όνομά του ήταν Wayne Richard Wells.

Η ηθοποιός που υποδυόταν την Νάνσι Κάουφμπεργκερ την γραμματέα του Κέβιν Σπέισι στη σειρά «House of Cards» πέθανε μέσα στο 2014. Η Ελίζαμπεθ Νόρμεντ πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης σε ηλικία 61 χρόνων.

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 82 του χρόνια ο σχεδιαστής μόδας, Oscar De La Renta νικημένος από τον καρκίνο.

Μετά από περίπου δέκα μέρες ερευνών για τον εντοπισμό της, βρέθηκε νεκρή δίπλα σε ποτάμι η Μίστι Άπαμ, η ηθοποιός από την ταινία «Τζάνγκο ο Τιμωρός».

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 84 χρονών η Polly Bergen, που εμφανίστηκε τελευταία, στις τηλεοπτικές σειρές « Desperate Housewives» και «The Sopranos».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, στο σπίτι της στο Connecticut, στις Η.Π.Α, μετά από προβλήματα καρδιάς, που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η Σιμόν Μπατλ, που αναδείχτηκε μέσα από το Αμερικανικό X Factor και μάλιστα ανήκε στην ομάδα του Σάιμον Κόουελ. Όπως ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

«Έφυγε» από τη ζωή ο τραγουδιστής του «Εye Of The Tiger». Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των «Survivor».

Ο Βρετανος ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρίτσαρτν Ατένμπορο πέθανε σε ηλικία 90 ετών.

Άφησε την τελευταία του πνοή στα 96 του χρόνια ο Don Pardo. Ήταν ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός εκφωνητής και έγινε ακόμα πιο γνωστός στο ευρύ κοινό από το show Saturday Night Live.

Μια από τις μεγαλύτερες αμερικανίδες ηθοποιούς όλων των εποχών, η Λορίν Μπακόλ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών.

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια ο ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς.
Ήταν 63 ετών και θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ είναι γνωστό ότι έπασχε από κατάθλιψη.

Ο Michael Johns του «American Idol» πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 35 χρόνων. Ο θάνατος του Αυστραλού τραγουδιστή προήλθε έπειτα από θρόμβωση του αίματος στο πόδι του.

Ο Τζέιμς Σινγκέρα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών μετά από πνευμονική ανεπάρκεια.
Να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός είχε κατακτήσει μια φορά την Χρυσή Σφαίρα και είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Die Hard, συμμετείχε σε αρκετές σειρές και ανάμεσα τους και το "Μπέβερλι Χιλς"!

Ο James Garner «έφυγε» χθες σε ηλικία 86 ετών. Η ερμηνεία του στην ταινία «Το ημερολόγιο» είχε συγκινήσει τους θεατές.

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στα 56 του o κωμικός ηθοποιός, Rik Mayall. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής του συγκροτήματος Los Van Van, Χουάν Φορμέλ.
Ο συνθέτης και μπασίστας άφησε την τελευταία του πνοή στην Αβάνα σε ηλικία 71 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο Bob Hoskins. Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν υποψήφιος για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 1987 για την συμμετοχή του στο αστυνομικό δράμα Mona Lisa ενώ ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ηθοποιία το 2012 όταν είχε διαγνωσθεί με Πάρκινσον.

Νεκρή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε η τηλεπερσόνα Peaches Geldof.
Η κόρη του Bob Geldof βρέθηκε από αστυνομικούς στην περιοχή Wrotham, στο Κεντ. Την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου της έκανε η «Νοτιοανατολική Ακτή Υπηρεσίας Ασθενοφόρων».

«Έφυγε» ο θρύλος της σάλσα. Ο Χοσέ Λουίς «έφυγε» από την ζωή έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε.

Ο Mickey Rooney άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών.

Έφυγε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Χάρολντ Ράμις. Έγινε γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Ghostbusters» και «Μέρα της Μαρμότας».

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 χρονών η ηθοποιός Shirley Temple μέσα στο σπίτι της στο Γουντσάιντ της Καλιφόρνια πριν λίγες μέρες.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η οικιακή του βοηθός τον βρήκε νεκρό και κάλεσε τις αστυνομικές αρχές!

Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός, Μαξιμίλιαν Σελλ «έφυγε» σε ηλικία 83 ετών.
Μια ξαφνική νόσος του προκάλεσε επιπλοκές και πέθανε σε κλινική της Αυστρίας. Είχε βραβευτεί με το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Τα απόρρητα της Νυρεμβέργης» το 1961.

Σε ηλικία 72 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο πιο διάσημος κάουμποϋ της tv.
Ο λόγος για τον Έρικ Λόσον, ο οποίος κατά την δεκαετία του '70 έγινε γνωστός μέσα από τις διαφημίσεις γνωστής καπνοβιομηχανίας.

Ο Deguelt François, που συμμετείχε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το Πριγκιπάτο του Μονακό όχι μία, αλλά δυο φορές το 1960, όπου και βγήκε τρίτος και το 1962, που κατάφερε και κατέλαβε την δεύτερη θέση, πέθανε μέσα στο 2014.

Η 34χρονη playmate Cassandra Lynn Hensley βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού ενός φίλου της στο Λος Άντζελες. Υπήρξε γνωστό μοντέλο στην Αμερική και η είδηση του θανάτου της σόκαρε τους συναδέλφους και φίλους της.

Η ηθοποιός, Lorella De Luca πέθανε στην πόλη της Ρώμης μετά από χρόνια ασθένεια που πάλευε από το 1994.

Ένας από τους πιο αγαπητούς και γνωστούς κιθαρίστες πασίγνωστου συγκροτήματος, έχασε τη μάχη για τη ζωή μόλις στα 35 του χρόνια από καρκίνο στου λεμφαδένες. Ο λόγος για τον Benjamin Curtis των Secret Machines ο οποίος για τουλάχιστον έναν χρόνο έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Όμως, τελικά δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο.


Ελληνικό Καπούτι

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ