Emirates Α380: Περισσότεροι από 200.000 επιβάτες με δωρεάν Wi-Fi

Υψηλό το ενδιαφέρον χρήσης της υπηρεσίας εν ώρα πτήσης

Πάνω από 200.000 επιβάτες χρησιμοποίησαν το δωρεάν επί του σκάφους Wi-Fi της Emirates από τον Οκτώβριο αυτού του έτους, εκμεταλλευόμενοι την υπηρεσία της αεροπορικής εταιρείας για να συνδεθούν με οικογένεια, φίλους ή συναδέλφους όταν πετούν.
Emirates Α380: Περισσότεροι από 200.000 επιβάτες με δωρεάν Wi-Fi
Στα περισσότερα Emirates Α380 οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 10Mbs ελεύθερων δεδομένων, αρκετά για να στείλουν e-mail, να γράψουν σε blog, να κάνουν tweet και post στο Facebook, ή να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο.

Η Emirates προσφέρει προς το παρόν Wi-Fi συνδεσιμότητα σε 86 αεροσκάφη - επί του σκάφους και των 56 Airbus Α380 της, καθώς και στα 30 Boeing 777 της.

Ένα ολοκληρωμένο, εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα είναι επίσης σε εξέλιξη για να εγκατασταθεί η Wi-Fi δυνατότητα σε όλο τον υπόλοιπο στόλο της. Σε 51 από τα Α380 της Emirates, τα πρώτα 10MB δεδομένων είναι δωρεάν, και μια συμβολική χρέωση $1 επιβάλλεται για τα επόμενα 500MB. Σε όλα τα άλλα υπόλοιπα αεροσκάφη, η σύνδεση στο διαδίκτυο κοστίζει US$1 λόγω του τρέχοντος τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού που εγκαθίσταται.

Μέχρι την 1 Ιανουαρίου 2015, τα έσοδα από αυτά τα τέλη σύνδεσης θα διατεθούν στο Emirates Airline Foundation για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μειονεκτούντων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

«Η Emirates βλέπει το εν πτήσει Wi-Fi ως βασική πρόσθετης αξίας υπηρεσία που θα πρέπει να είναι ελεύθερα διαθέσιμη για τους πελάτες μας για να συνδέονται με φίλους, οικογένεια και επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή, οι περιορισμοί του λογισμικού και οι τεχνικοί περιορισμοί σημαίνουν ότι σε κάποια από τα αεροσκάφη μας πρέπει ακόμη να χρεώνουμε ένα συμβολικό ποσό για Wi-Fi. Δουλεύουμε σκληρά για να το ξεπεράσουμε, αλλά μέχρι τότε, είναι μόνο $1 για διαδικτυακή σύνδεση. Παρέχουμε δωρεάν Wi-Fi και $1 Wi-Fi στο στόλο από τις αρχές Οκτωβρίου και μέχρι 35% των επιβατών χρησιμοποιούν την υπηρεσία, ειδικά στις μακρινές πτήσεις», δήλωσε ο Patrick Brannelly, VP for Corporate Communications - Product, Publishing, Digital and Events της Emirates.
«Οι περισσότερες από τις πτήσεις μας είναι διεθνές δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, και γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας θέλουν να μένουν σε επαφή όταν ταξιδεύουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Emirates έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στα συστήματα μας συνδεσιμότητας εν πτήσει. Ιδιαίτερα βλέπουμε μια αύξηση στη χρήση κινητών και Wi-Fi κατά τη διάρκεια σημαντικών εορταστικών εποχών, και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα καλωσορίσουν το γεγονός ότι, αν πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος σύνδεσης $1, τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού. Αναμένουμε να συλλέξουμε και να δωρίσουμε περίπου US $40.000 στο Emirates Airline Foundation, αλλά το ποσό αυτό θα μπορούσε να αυξηθεί εάν περισσότεροι χρήστες συνδεθούν στο δίκτυο Wi-Fi από τώρα και μέχρι το νέο έτος», πρόσθεσε ο Brannelly.
Από τότε που η Emirates εισήγαγε το Wi-Fi επί του σκάφους πριν από τρία χρόνια, περισσότεροι από 600.000 επιβάτες έχουν συνδεθεί με την υπηρεσία, και η χρήση αυξάνεται παράλληλα με την αυξανόμενη διείσδυση των κινητών συσκευών και την αλλαγή τρόπου ζωής.

Ως ηγέτης της βιομηχανίας στην συνδεσιμότητα επί του σκάφους, η Emirates ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που εγκατέστησε τηλέφωνα στο κάθισμα και φαξ επί του σκάφους από το 1995. Σήμερα, οι πελάτες επί του σκάφους της Emirates μπορούν να συνδεθoύν σε δίκτυο Wi-Fi, να στείλουν e-mail και μηνύματα μέσω των προσωπικών στο σύστημα ψυχαγωγίας ice οθονών τους, καθώς και να χρησιμοποιούν τις προσωπικές κινητές συσκευές τους για να κάνουν κλήσεις και να αποστείλουν μηνύματα.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Η πτήση EK107 έρχεται από το Ντουμπάι το πρωί, ενώ η EK108 φτάνει νωρίς το βράδυ από τη Μάλτα για την πτήση της επιστροφής στο Ντουμπάι.

Σχετικά με τo Emirates Airline Foundation
To Emirates Airline Foundation είναι ένας μη-κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός οργανισμός που έχει ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά, πολιτικά, ή θρησκευτικά όρια, και να τους βοηθήσει να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους. Σκοπός του ιδρύματος είναι να βοηθήσει τα μειονεκτούντα παιδιά να συνειδητοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους, παρέχοντάς τους με τα βασικά, τα οποία οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένα, όπως τρόφιμα, φάρμακα, στέγαση και εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ίδρυμα και τα έργα του, δείτε: http://www.emiratesairlinefoundation.org/english/

APE > kapouti.com
K > kathimerini.com.cy

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ