Ζητούν... σπέρμα για για να αυξηθούν οι οπαδοί της Ισπανικής Χετάφε!

Μια διαφημιστική καμπάνια με ιδιαίτερο χιούμορ επινόησαν οι άνθρωποι της Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Χετάφε - Getafe CF, ώστε να δώσουν ώθηση στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου, παροτρύνοντας τους φίλους της ομάδας να δώσουν... σπέρμα για να γίνουν περισσότεροι!
goalzz.com
«Είμαστε λίγοι, οι άνθρωποι της τρίτης ομάδας της Μαδρίτης, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης - Real Madrid C.F., και Ατλέτικο Μαδρίτης - Atlético Madrid, στέλνουν μήνυμα στον κόσμο. Δωρίστε σπέρμα για να γίνουμε περισσότεροι»!
Αυτό είναι το μότο των ανθρώπων της Χετάφε - Getafe CF, το οποίο φιλοδοξεί να... συγκινήσει τους φίλους του συλλόγου για να αγοράσουν κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν μέσα από ένα πρωτότυπο βίντεο!

Η εξής διαφήμιση, ωστόσο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού θεωρείται προκλητική με τον εμπνευστή της καμπάνιας, Χοσέ Αντόνιο Κουέτα να δηλώνει:

«Η πραγματικότητα είναι μία. Είμαστε λίγοι και πρέπει να γίνουμε περισσότεροι στη Χετάφε. Το θέμα είναι να δημιουργήσει στον κόσμο την αίσθηση πως πρέπει να συνεισφέρει. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με χιούμορ. Έχουμε 9.000 συνδρομητές και χρειάζεται να αυξηθεί αυτός ο αριθμός».
logoeps.net
Δείτε το τρέιλερ, στο οποίο συμμετέχουν καλλίγραμα και... καυτά ζόμπι!

gazzetta.gr / goalzz.com / logoeps.net

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ