Ο Πρόεδρος της τράπεζας με λαμέ και τακούνια τονώνει το ηθικό των υπαλλήλων του

O Γκέριτ Ζαλμ - Gerrit Zalm - στη διάρκεια του σόου «Η αδελφή μου η Πρισίλα»
Να δω τον Μάκη Κεραυνό να κάνει το ίδιο και για την Ελληνική Τράπεζα... και τίποτε άλλο στον κόσμο.
Drag-Queen... o πρώην υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας
ABN Amro Group Chairman and former Dutch finance minister Gerrit Zalm
Χάγη, Ολλανδία. Έναν πρωτότυπο χωρίς αμφιβολία τρόπο σκέφτηκε ο διοικητής της ABN Αmro, Γκέριτ Ζαλμ, προκειμένου να κάνει πιο ενδιαφέροντες τους λόγους που εκφωνεί στο προσωπικό της τράπεζας. Φόρεσε τακούνια, περούκα και ένα λαμέ μπλε φόρεμα και εμφανίστηκε ως η φανταστική αδελφή του Πρισίλα, ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής.

Η «μαντάμ» Πρισίλα εξήγησε στους χιλιάδες εργαζόμενους της τράπεζας που παρακολουθούσαν ξεκαρδισμένοι την παράσταση, πώς διοικεί τη δική της επιχείρηση και τους κάλεσε να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που σκέφτονται.

Η αλήθεια είναι, όπως παρατηρεί το BBC, ότι οι υπάλληλοι χρειάζονται ένα κάποιο κίνητρο στη δουλειά τους, δεδομένου ότι η τράπεζα έχει περάσει από σαράντα κύματα.

Η ολλανδική τράπεζα επεκτάθηκε με μάλλον ριψοκίνδυνο τρόπο στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να γίνει ευάλωτη σε επιθετικές εξαγορές.

Πράγματι, το 2007 εξαγοράστηκε από την Royal Bank of Scotland, την ισπανική Santander και την Fortis, ενώ δύο χρόνια αργότερα που ξέσπασε η χρηματοπιστωτική κρίση, η ολλανδική κυβέρνηση αναγκάστηκε να παρέμβει για να την σώσει δαπανώντας 30 δισ. ευρώ.
Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της ABN, το σόου του διευθυντή δεν θα πρέπει να προκαλεί τόση εντύπωση, καθώς η τράπεζα έχει παράδοση στα καμπαρέ, αφού από το 2005 οι υπάλληλοι κάνουν μια αντίστοιχη παράσταση για τους υπόλοιπους υπαλλήλους.

ΠΗΓΗ
news.in.gr
Newsroom ΔΟΛ

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ