Τα Διάσημα σαλόνια της AD - DECCOR για τους Χολιγουντιανούς σταρ

Τα σαλόνια των διασημοτήτων για να είμαστε ακριβείς κι όχι της ad - deccor. Στο κάτω-κάτω αφτοί βάζουν το όνομα και το γούστο στο τελικό προϊόν.
Η τραπεζαρία της Cameron Diaz
Μπορεί να εργάστηκε στρατιά από αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς  για να γίνουν όπως είναι, ωστόσο οι προνομιούχοι ιδιοκτήτες τους έκαναν την… κουραστική δουλειά της επιλογής – κάτι είναι κι αυτό και ίσως δίνει μια ιδέα παραπάνω για την αληθινή τους προσωπικότητα. Δείτε μεταξύ άλλων τα…σαλόνια του Έλτον Τζον, του Στινγκ, του Τζέραλν Μπάτλερ, της Μπιγιονσέ, της Τζένιφερ Άνιστον, της Ντέμυ και του Άστον (τον παλιό καλό καιρό) και πολλών άλλων…

Cameron Diaz
Το σαλόνι της Θεάς των ηθοποιών Cameron Diaz, το οποίο απολαμβάνει όταν δεν έχει γυρίσματα ή εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Η κορυφαία ξανθιά γαλανομμάτα Κάμερον με το τεράστιο χαμόγελο, δημιούργησε αυτό το υπέροχο σαλόνι στο διαμέρισμα της στο Manhattan's West Village, μακρυά από την τρέλα του Hollywood θέλοντας να της θυμίζει τις ρίζες της και την Κουβανική της καταγωγή.


Sting and Trudie Styler
O Sting και η Trudie Styler κατοικούν σε ένα ανακαινισμένο οίκημα των αρχών του 18ου αιώνα στο Λονδίνο. Στο σαλόνι τους, άποψη του οποίου απεικονίζεται εδώ, κρέμονται prints του Matisse και του Picasso.

Gerald Butler
Ο γόης Gerald Butler δήλωσε για την σοφίτα του (300 τ.μ., πρώην αποθήκη ) στο Μανχάταν: “Ήθελα κάτι κομψό κι υπέροχο και ταυτόχρονα αρρενωπό και ωμό”

Elton John and David Furnish
Ο Elton John και ο σύζυγός του David Furnish σχεδίασαν το σπίτι τους στο Λος Άντζελες “όχι για να φιλοξενούν, ούτε για να ψυχαγωγούν, αλλά για τους εαυτούς τους και μόνο”, όπως δήλωσαν. Κακώς, γιατί η θέα είναι μοναδική και θα έπρεπε να την μοιράζονται.

Sarah Jessica Parker
Η “Κάρυ” του “Sex & the City” Sarah Jessica Parker μένει σε αυτό το χαρούμενο, φωτεινό διαμέρισμα στο Bridgehampton στη Νέα Υόρκη, στο οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να μένει και η τηλεοπτική της περσόνα. Το τραπεζάκι είναι από το ΙΚΕΑ!

Portia de Rossi & Ellen DeGeneres
Δίπλα στην κουζίνα, τo καθιστικό των Portia de Rossi & Ellen DeGeneres στο Beverly Hills είναι χάρμα οφθαλμών. Ο μεγάλος πίνακας είναι του Andy Warhol, η τραπεζαρία είναι από τα μέσα του 18ου αιώνα και το τραπεζάκι του καφέ είναι Βελγικό χειροποίητο, από τις αρχές του 19ου…

Diane Keaton
Η Diane Keaton επέλεξε το στυλ “Ισπανική Αποικία” για το σπίτι της στο Beverly Hills. Tα βάζα είναι από τις αρχές του αιώνα.

Julian Moore
Η αιώνια στιλάτη Julian Moore κατοικεί σε αυτό εδώ το loft στο West Village στη Νέα Υόρκη. Το σαλόνι λιτό, κομψό και άνετο αντικατοπτρίζει το στυλ της ιδιοκτήτριας.

Dame Helen Mirren
Υπέροχη η τραπεζαρία – κουζίνα της Dame Helen Mirren, της ηθοποιού που ξετρέλανε τους κριτικούς ως Βασίλισσα Ελισάβετ στην ταινία “Τhe Queen”, το 2006.

Ellen Pompeo
Η προβληματισμένη γιατρός του “Grey’s Anatomy”, Ellen Pompeo, δηλώνει πανευτυχής στην προσωπική της ζωή. Το σπίτι της είναι και αυτό σε Ισπανικό στιλ της δεκαετίας του ’20 και βρίσκεται στο Hollywood Hills. Η Ellen επέλεξε διακόσμηση με αναφορές στο “χαλαρό, παρεήστικο στυλ που βρίσκει κανείς στο Μαρόκο, την Ισπανία, τη Ν. Γαλλία”.

Ashton Kutcher and Demi Moore
“Στη διακόσμηση βοήθησε πολύ και ο Ashton” είχε δηλώσει κάποτε περήφανη η Demi Moore για το κοινό τους σπίτι στο Beverly Hills. “Θέλαμε έναν άνετο χώρο, όχι επίσημο αλλά ανοιχτό σε όλους – παιδιά, ζώα και ενήλικες”, είχε χαρακτηριστικά δηλώσει. Εδώ το πρώην ζεύγος είχε τελέσει και το γάμο του.

Courtney Cox 
Malibu
Το φιλαράκι Courtney Cox έφτιαξε τη φωλίτσα της, διαζευγμένη πλέον, στο Μαλιμπού. Αν η φωτογραφία επεκτεινόταν προς τα δεξιά θα απεκάλυπτε ανεμπόδιστη μεγαλειώδη θέα στον Ατλαντικό ωκεανό.

Beyonce and Jay Z
Η τραπεζαρία της Beyonce και του Jay Z, στο καινούργιο σπίτι τους στα Hamptons της Νέας Υόρκης.
Ben Stiller
Το αγαπημένο “Ισπανικό αποικιακό στυλ” των αστέρων του Χόλιγουντ είναι το κυρίαρχο στυλ και στο σπίτι του κωμικού Ben Stiller στο Χόλιγουντ.

Ben Kingsley
H φοβερή τραπεζαρία με τους κόκκινους τοίχους και τον υπέροχο πολυέλαιο Μουράνο ανήκει στον μεγάλο Βρετανό ηθοποιό Ben Kingsley, παγκοσμίως γνωστό από την ερμηνεία του στην ταινία “Ghandi” το 1986. Ο Βen έχει πατέρα Ινδό και το αληθινό του όνομα είναι Krishna Bhanji.

Jenifer Anniston

H Τζένιφερ Άνιστον ανακαίνισε μια κατοικία της δεκαετίας του ’70 στο Beverly Hills. To σαλόνι της θα μπορούσε να είναι lobby ξενοδοχείου, κατά προτίμηση μικρού, στο κέντρο Λονδίνου ή Νέας Υόρκης, με αναφορές στο ζεν, την Ιαπωνία και την σύγχρονη ασιατικής προέλευσης αισθητική εν γένει…

Anjelica Huston
Στο ράντζο της στο Central Valley της Καλιφόρνια, η Anjelica Huston τοποθέτησε έπιπλα από πλατό ταινιών και ζωγράφισε μόνη της τα σχέδια γύρω από τα παράθυρα – σύμβολα προστασίας α ενάντια στους κροταλίες, τους σκορπιούς, το αίμα (;) και τη φωτιά…

Dennis Quaid
Την αίσθηση “ότι βρίσκονται σε εξοχή” ήθελαν να αποπνέει το σπίτι τους (15 δωματίων, στο Λος Άντζελες) ο Dennis Quaid και η γυναίκα του.

Hilary Swank
Ουδέτερο και χωρίς πολλά πολλά το σαλόνι της Hilary Swank στο Μανχάταν.

Reese Witherspoon
Τα πάντα είναι αγγλικού ύφους και προέλευσης στο σαλόνι της Reese Witherspoon στην πόλη Ojai, βορειοδυτικά του L.A.

Rob Lowe
O Rob Lowe έχτισε το σπίτι των ονείρων του στις ακτές της Καλιφόρνια

Πρώτη δημοσίευση 27/10/2012
ΠΗΓΗ elledecor.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ kapouti.com
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ikea.com  salt.gr

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ