ΜΠΛΟΦΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Σ. ΜΑΛΑ ?

Οι Χριστόφια αποφάσισαν να παραμείνουν ένοικοι του Προεδρικού Μεγάρου διότι θα ήταν μεγάλο πλήγμα εάν δεν επαναδιεκδικήσουν την Προεδρία της Κ.Δ.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος Δ.Χ., "κι από Φθινοπώρου ξανά υποψήφιος της Προεδρίας της Κ.Δ." δήλωσε στους Τούρκους πως "εάν σημειωθούν" εξελίξεις στο Κυπριακό, θα είναι και πάλιν υποψήφιος.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος (μέχρι νεωτέρας) κος Σταύρος Μαλάς, δήλωσε σήμερα πως αν σημειωθούν εξελίξεις στο Κυπριακό θα αποσυρθεί χάριν της ΈΛευΣΗΣ λύσης.

Η κυρία Πραξούλλα σαν Πρόεδρος των ΕΔΗ και κατ επέκτασιν Πρόεδρος του Σ.Μαλά, ήπιε ν το αμίλητο νερό, και δεν κάνει κανένα σχόλιο.
Τελικά, μήπως είναι μπλόφα η υποψηφιότητα του αγαπητού Αποελλίστα Σταύρου Μαλά?
Κι ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν Αποελλίστας και δεν τους εμπόδισε εκεί στα Ακελικά γραφεία να το εκλέξουν Πρόεδρο, άρα ούτε κι ο κ. Μαλάς θα έχει πρόβλημα με αυτό, αν τελικά παραμείνει ο εκλεκτός του ΑΚΕΛ μέχρι το τέλος.

Comments

Popular posts from this blog

Το Καπούτι θα είναι τα "σύνορα" σε μια νέα Μόρφου

Τα Χριστούγεννα είναι για να συναντηθούμε και πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Η παραβολή του Άφρονος πλουσίου - Φάε, Πίε, Ευφραίνου