20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

άεκ - ΑΠΟΕΛ = 1-2, Ένα εκπληκτικό ΑΠΟΕΛ, με του Βραζιλιάνους του, ‘Αιλτον, Μποαβεντούρα και Μαντούκα, σε εξαιρετική μέρα, πέρασε σαν σίφουνας από τη Μαντούπολη - Σκάλα και κέρδισε ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ την αεκούλλα που είχε ανοίξει τα σκέλια της κάποτε στην χομονοιατούλλα.

Άγγιξαν μια φόρα την μπάλα σε όλον τον αγώνα και σκόραραν και μετά είχαν και παράπονα από την διαιτησία. Έκανε η μύγα κόλον κι έχεσε τον κόσμο όλο… τσ τς τς αλλά απόν ντρέπεται ο κόσμος εν δικός του.   Ισοφαρίσαμε με εκπληκτική κεφαλιά του Μποαβεντούρα μετά από εκτέλεση φάουλ ακριβείας του Μαντούκα και τη νίκη μας τη χάρισε ο Άιλτον Αλμέιδα πάλι με κεφαλιά.

γούλβς - ΜΑΝΤΣΙΕΣΤΕΡ Γ. = 2-1, Στην αρχή της εβδομάδας, νικήσαμε την άστον βίλλα με 3-1 και η διαφορά μας στον βαθμολογικό πίνακα είχε πάει στους +5 βαθμούς από την άρσεναλ. Ήρθε όμως η πρώτη ήττα για την ομάδα μας και η διαφορά πήγε στο +4 καθ ότι η άρσεναλ έμεινε στην ισοπαλία 4-4 με την νιούκασλ. Πάει και το ρεκόρ που τόσο επιθυμούσε να σπάσει ο Σερ Άλεξ, της αήττητης κατάκτησης του πρωταθλήματος, κάτι που είχε καταφέρει η άρσεναλ του βενγκέρ.   Προηγηθήκαμε με 1-0 με σκόρερ τον Νάνι, αλλά στο τέλος χάσαμε από τους λύκους με 1-2.

ίντερ - ΡΟΜΑ = ?
Στα μέσα της εβδομάδας μείναμε στην ισοπαλία 1-1 μέσα στο Ολύμπικο με την ομάδα της Μπρέσιας, χάσαμε μια καταπληκτική ευκαιρεία να ανέβουμε στη βαθμολογία αφού έχασαν η Μίλαν και η Νάπολι συνάμα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - Ξάνθη = 1-0, Ένα γκολ του Φουστέρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός από το Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Ξάνθη. Παρά το μικρό σκορ, ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος άρχοντας του γηπέδου. Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.
Χτές. 30 χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα συμπληρώθηκαν σήμερα και η θύρα 7 τέλεσε σήμερα το πρωί μνημόσυνο στην μνήμη των 21 παιδιών που ποδοπατήθηκαν και πέθαναν κατά την έξοδο τους από το στάδιο καραισκάκη. Χιλιάδες φίλοι του Θρύλου αποτίσανε φόρο τιμής στους ήρωες μας.

Στα μέσα της εβδομάδας, αποκλειστήκαμε από τον πάοκ στη Θεσσαλονίκη για το κύπελλο Ελλάδος.

Comments

Popular posts from this blog

Εξερράγη iPhone στην τσέπη ανήλικης μαθήτριας

Ο «κρυφός» αρραβώνας του Johnny Depp και το μονόπετρο στο χέρι της Amber Ηeard

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ